DIN PROFESSIONELLE VVS OG BLIKKENSLAGER

  • OM OS

  • OM OS

PROFIL

lidt om os

I februar 2007 startede Brian Nyring firmaet, Nyring vvs, blik & gas ApS, som har værksted på Torpegårdsvej 7, 5792 Årslev.

Brian er uddannet GVS installatør, vvs og blikkenslager med speciale som tag, facade- og energimontør med A- certifikat. Nyring vvs, blik & gas aps er autoriseret indenfor vvs og gas.

Da firmaet startede kom der hurtigt mange opgaver, endda mange flere end Brian selv kunne nå. Den første medarbejder blev ansat i april 2007, og siden da er flere folk kommet til. I takt med at opgaverne stiger, vokser firmaet. I dag beskæftiger vi 3 Svende og 2 lærlinge.

TRÆNGER DIT KOMMENDE PROJEKT TIL EN KÆRLIG HÅND?

SÅ KAN VI VÆRE BEHJÆLPELIGE

Vi klarer alle opgaver indenfor branchen. Fokus er på kvalitet uanset hvilken type opgave som du har sigte.

Nyring VVS er medlem af DS Håndværk & Industri.
Dette er din sikkerhed som forbruger, idet alle DS Håndværk & Industris medlemmer er omfattet af DS GARANTI.
 

HÅNDVÆRKER GARANTI

Nyring VVS er medlem af håndværker garanti. Dette er din sikkerhed som forbruger, idet alle medlemmer er omfattet af håndværker garantien.

Håndværker garanti sikrer, at en privat kunde, som indbringer en sag for Håndværkets Ankenævn – og får medhold – får rettet det fejlbehæftede arbejde. Det gælder også i tilfælde, hvor den udførende virksomhed måtte være lukket eller ude af stand til at rette fejlen, idet en anden virksomhed i ordningen i dette tilfælde udfører arbejdet uden beregning for kunden.

DÆKKER UDGIFTER OP TIL 75.000 KR.

Håndværker garantien dækker beløb på op til 75.000 inklusiv moms. Og selv om den virksomhed du klager over for eksempel ophører, får du alligevel udbedret eventuelle fejl eller mangler op til beløbsgrænsen. Arbejdet udføres så blot af en anden virksomhed under ordningen. Læs mere om Håndværker garanti her.

VÆLG DIN INSTALLATØR MED OMHU – SÅ ER DU GARANTERET MOD FEJL!

HOS NYRING VVS, BLIK OG GAS KAN DU VÆRE SIKKER PÅ EN KVALITETSLØSNING I ALLE ASPEKTER. VI LÆGGER STORT ARBEJDE I ALLE OPGAVER, VI UDFØRER OG DER BLIVER ALTID KRÆSET OM DETALJERNE.

KONTAKTINFO

SKRIV TIL OS